ФотоТур - Поклоннически и опознавателен в България, Турция и Гърция

Македония и Албания

22, 23 и 24 май, с посещение на м-рите “Св. Наум” и ”Св. Климент” в Охрид, на отиване ще се посети и м-р “Св. Иоаким Осоговски”, храмове в Скопие и Св. Пантелеймон” в Нерези, ”СветиИоан Бигорски”, на връщане ще се посетят храмаове в Битоля, ”Св. Димитър”, в Прилеп Марков манастир,  м-р “Свети Гаврил Лесновски” на Щип. В Албания има много православни храмове, много от тях – Български. Ще се посетят  гр. Корча  и гр. Берат. В Корча храмовете ”Свето Възнесение Господне”, ”Свети  Никола”, "Св. Богородица Успение”, ”Св. Атанасий” ,"Св Георги” новопостроена. В Берат православните храмове са много - ”Св.Св. Константин и Елена+, ”Св. Ботгородица-Влахерна”, ”Св. Никола” ”Св. Троица”, ”Св. Теодор”, ”Св. Димитър”, ”Св.Илия”, ”Рождество на Света Богородица” и др. Ще се посепят  колкото е възможно повече, колкото ни позволи времето. Цена 180лв. Записване до 05 май.Уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

ФотоТур - Поклоннически и опознавателен в България, Турция и Гърция

Attention!
www.fototur.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Планирайки пътуване до съседна Македония не забравяйте, че Северна Македония е извън Европейския съюз, което изисква подготовката на някои

важни за преминаване на границата документи. 

Ако

пътувате с непълнолетно дете-

не забравяйте пълномощно от родител. 

Ако ползвате чужда или фирмена кола-

снабдете се с пълномощно да управлявате автомобила на територията на Република Северна Македония

Макар да звучи странно

цените за превод на документи на Македонски 

са едни от най-високите в страната. Цената за преводи на документи на "македонски език". Справката в ценоразписа за преводачески услуги на фирма Давитоз, преглеждайки обявените цени за преводи на различни езици и ползвайки калкулатора за цена на превод се оказва, че преводът на 1 страница документ на македонски е почти 2 пъти по-висока от цените за преводите на другите езици. 

При това минималната цена за превод на Македонски е от 5 страници, което прави минималната цена за превод на македонски 140 лева. 

Повече информация за цени на преводите на македонски и на други езици е налична тук


козметичен салон София

Те са много, но най-добрият е само един! козметичен - център, салон София. Най-новите методи, технологии,процедури, терапии и методи в и за грижата на кожата само в център по естетика Persona.  козметичен салон София  www.persona.bg  »  
Начало / Македония и Албания